Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

I've been doing some keywording and I guess the gods don't want me to have to continue because now I can't log in. I am logged in here, but not from the first page. Just me?

 

Paulette

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had problem with login too. But when you try insert your login details (it shows error, right?) and then go back (backspace) or click on main Alamy page, it should work fine. This problem is known for about 3 years for me and few other people here. Don't worry specially ;)

Edited by Arletta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, Arletta, but that doesn't seem to be the situation for me. I don't get an error message. It just goes back to saying LogIn.  Also, when I try to log in there is no little box to check to keep myself logged in.

 

Paulette

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

had to log in, which seems to happen every couple of months randomly, but no remember me box to tick. Time for bed, probably go away tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The site has been acting up all day.  I can not login to Alamy, but I can login to the forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't log in either. No error message, no nothing.

 

It's time to contact member services.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just logged in to Alamy using Firefox (Mac) but I can't log in using Safari - odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Back in business with Firefox at ten to eight New Jersey daylight time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Couldn't log in from the home page but when I went to sellers/Forum I was logged in for it automatticaly - hence this post

8:45 Toronto time

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't log in either, but still had a page open on my iPad and got in that way!

 

Lynne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still can't log in with Safari this AM. I can use Firefox and I get a different home page. I guess I need to write member services.

 

Paulette

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huge problem uploading this morning. it's taking hours.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK for me now. I can't tell why as the things I was doing -- reset Safari, etc. weren't working. I got a reply from Alamy saying it was Ok at their end and then when I opened Safari I was logged in.

 

Paulette

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's always worth having another browser installed when things like this happen. Firefox is a good browser. Sometimes something will work in Firefox and not Safari and vice versa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me too.  I clicked "forgot your password" and had one re-sent but it didn't work either.  I spoke with customer support and they didn't help me either.  I THINK I'm OK now and will try to re-set my original password.

 

Edit: I reset my password and still can't log in to My Alamy, though I can post here on the forum under my own account.  I have no clue what's up but I'd sure like to get into My Alamy.  What's odd for me is that the forum shows me as being logged in but I can't get into My Alamy and when I actually click log in and enter my credentials, it just keeps popping up as "log in".

Edited by Bill Ragosta

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to be connected to the https protocol, as that's used to display the "My Alamy" page. All other pages - if you can find deep links for them - can be accessed, but not the "My Alamy" page. I have the issue too, where I can't display the "My Alamy" page - but I can see all other pages, if I access them through deep links.

 

I haven't found any solution as of yet, but it seems to be connected with their https protocol and handling. Maybe it's a syncing issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: I'm in, also on the https destination, "My Alamy". I used Chrome, but as expected, there's no issues with Microsoft Internet Explorer (11). The reason why expected this, is that Alamy is asp/aspx code based, which means .net, which in turn means Microsoft Visual Studio .NET as the developer tool (probably). 

 

So I can recommend all you guys to log in with Internet Explorer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am having the problem outlined by the op today. never happened before. I cleared cache etc but nothing works in IE but can log in on chrome. I log in on home page and it shows me logged in. Then when i go to my alamy takes me to the login page again. I can go to my lightboxes but not to my alamy

Kevin

Edited by KWheal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.