Jump to content
  • 0
BidC

Images not arriving in stock

Question

Hello:

 

I tagged images on Wednesday, ready for Thursday system refresh to appear in the portfolio, and today (Friday) they are still not appearing.

 

Does anyone have any clues ?

Maybe its still too early on Friday for the system refresh for today, but they should have bene there yesterday ....

 

Thank you for any helpful suggestions :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Posted (edited)

same here, pictures uploaded Monday, with Tags and description included (so showing "on sale" from QC acceptance) I know were approved by wednesday still not showing.  so it seems general ( i was actually coming to see if there was any posts)...   It is month end, so maybe process affected by that

Edited by meanderingemu
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I was about to ask the same question, have also been waiting since Wednesday. Usually takes about 24 hours, must be a blip with the Alamy system.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes, just checked batches I tagged on Tuesday and Wednesday evenings and neither are showing up in searches.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same with me. Glad to see that it's obviously a system glitch and not anything I did. But hope they can fix it ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Seems like it's just updating now. Images that I keyworded yesterday have gone live in the last 5 minutes.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 minutes ago, Matt Ashmore said:

Seems like it's just updating now. Images that I keyworded yesterday have gone live in the last 5 minutes.

Yes!#inbox

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My "helpful suggestion" is be patient with these occasional glitches in the system. Mine just showed up.  😎

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The problem might have been fixed. A small batch that I tagged a couple of days ago just showed up. It could have been a logjam. That's happened in the past.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 hours ago, meanderingemu said:

same here, pictures uploaded Monday, with Tags and description included (so showing "on sale" from QC acceptance) I know were approved by wednesday still not showing.  so it seems general ( i was actually coming to see if there was any posts)...   It is month end, so maybe process affected by that

 

Thank you ! Mine arrived this afternoon :) [I hope your's have also ]

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, John Mitchell said:

The problem might have been fixed. A small batch that I tagged a couple of days ago just showed up. It could have been a logjam. That's happened in the past.

 

Thank you John :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.