Jump to content
  • 0

Why my photographs doesn't have any watermarks? what to do?


Abre

Question

Hi guys,

Why my photographs doesn't have any watermark on the photograph? Everyone can use the pics with only footer watermark... What should I do to put watermark on the whole photograph?

My pics are the same as attached photograph and What should I do to change it?

2aky97n.jpg

 

 

Special Thanks

Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This is a somewhat worrying question. Assuming the OP knows what he's looking at and doesn't see watermarks, it brings up the question whether that might be the case for others, i.e., many others. And yes, Nervous Nellie is something I've heard before.

Link to post
Share on other sites
  • 0

When you look at a photograph on Alamy it doesn't have a watermark, but when you click on the image it does.

 

Hope this helps.

 

John.

Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, Michael Ventura said:

It looks watermarked to me.  You don’t see the watermarks on your photo?

 

5 hours ago, Ed Rooney said:

I see Alamy watermarks on all your photos, Abre. Stay safe.

 

Thanks for the reply,

Actually the watermark is under the photograph(footer part), for me it is only placed on the footer part. What should I do to see it on the photograph, not on the footer part I mean.

Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, Abre said:

My pics are the same as attached photograph and What should I do to change it?

 

Didn't Geogphotos (Ian) have a similar experience when he was given "special privileges" to allow him to download unwatermarked copies from his collection? He found he could access and download unwatermarked images from other contributor's portfolios for a brief period. There's a thread about it here.

 

It starts getting more relevant on page 2. When a user's browser requests an image, the request includes embedded privilege information.

 

If Abre is seeing unwatermarked images (like Ian was) this suggests Abre's access privileges maybe set incorrectly?

 

Mark

Edited by M.Chapman
Link to post
Share on other sites
  • 0
16 minutes ago, Abre said:

Actually the watermark is under the photograph(footer part), for me it is only placed on the footer part. What should I do to see it on the photograph, not on the footer part I mean.

 

Log out of the forum and don't sign in when you visit next time. You should see the watermarked photo then.

Link to post
Share on other sites
  • 0

I've alerted Contributor services because, if Abre can see his own images without a watermark, I suspect he maybe able to see and download other contributors' images without watermark too, as Ian (Geogphotos) could.

 

Mark

Edited by M.Chapman
Link to post
Share on other sites
  • 0

What you should be seeing looks like this.

Burnt-City.png

This is what contributors and most customers will see. Some (trusted) customers have special privileges that allow them to see and download un-watermarked images. If you are not seeing the watermark on your images (and maybe everyone elses) then it looks like you have been (incorrectly) given special privileges.

 

Mark

Edited by M.Chapman
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.