Jump to content

Missing images


Recommended Posts

Something happened for the first time ever. Yesterday, 11 images passed QC, and I anointed them. This morning, 8 are showing in my port, 3 are missing. They are not searchable. 

Checking them in my dashboard, they are there and showing as approved. 

????

Being Halloween is soon coming, I’m suspicious that ghosts and gremlins are afoot.

Betty

Link to comment
Share on other sites

Hi Betty, by anointing do you mean keywording them?   If so perhaps the deadline for updating the system happened in the middle of your keywording.   I've had that happen, where the last few I keyworded didn't make the cutoff the the daily updating.

 

Maria

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, MariaJ said:

Hi Betty, by anointing do you mean keywording them?   If so perhaps the deadline for updating the system happened in the middle of your keywording.   I've had that happen, where the last few I keyworded didn't make the cutoff the the daily updating.

 

Maria

Maria, it’s possible you are right. It was rather late when I did them.

I thought I’d wait one more update before asking contributor relations to look into it. And yes, I meant prepping the images. Mine are already tagged at upload, but I do select supertags, and fill out the Optional page. 

Link to comment
Share on other sites

Incidentally, yesterday an archive upload hadn't appeared after 6 hours so I reuploaded. One then appeared in AIM within minutes (could be the first one of course) so I tagged it, and the second appeared this morning. I deleted the duplicate without tagging, then found that it had already gone on sale, searchable by reference, with no annotation at all, ecxept for the default "SONY DSC" in the caption.

Edited by spacecadet
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, spacecadet said:

Incidentally, yesterday an archive upload hadn't appeared after 6 hours so I reuploaded. One then appeared in AIM within minutes (could be the first one of course) so I tagged it, and the second appeared this morning. I deleted the duplicate without tagging, then found that it had already gone on sale, searchable by reference, with no annotation at all, ecxept for the default "SONY DSC" in the caption.

:o

Link to comment
Share on other sites

On 25/10/2018 at 12:06, spacecadet said:

Incidentally, yesterday an archive upload hadn't appeared after 6 hours so I reuploaded. One then appeared in AIM within minutes (could be the first one of course) so I tagged it, and the second appeared this morning. I deleted the duplicate without tagging, then found that it had already gone on sale, searchable by reference, with no annotation at all, ecxept for the default "SONY DSC" in the caption.

It disappearred today.

However another "lost" sub from 3 days ago has just popped up in AIM. No real problem except they clutter up AIM because the subs don't go when the images are deleted.

Edited by spacecadet
Link to comment
Share on other sites

Blame it on Gremlins. How else to explain what’s going on? I picture an entity like the wizard of Oz cackling crazily while perched behind an Alamy curtain, pushing and pulling levers. Trying to drive us mad....and succeeding. :blink:

Betty

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.