Jump to content
Sign in to follow this  
ann

Image keeps losing "Number of People" info

Recommended Posts

I have an image that had all areas filled out for over a year, but now keeps losing the "Number of People" info.

 

When I first noticed it showing up as "Needs More Info" I checked it in Manage Images, and noticed the Number of People was missing, so I selected "0" and saved it, and when I checked a minute later, it didn't have the number of people selected, so I selected and saved "0" again. But it's still showing as missing info.

 

(CXC5B2 - taken, with permission, when the public carousel was not open)

 

Anyone else experiencing similar glitch? If not, I'll contact MS.

- Ann

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ann . . . is it the people themselves who keep disappearing???  :o

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is another thread which includes your problem Ann in "Ask the Forum".

 

Allan

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you so much, Sultanpepa and Allan - I didn't catch the earlier thread.

 

Ed, always fun to get your unique take on situation :)

 

Since the carousel wasn't yet open to visitors that day, there are absolutely no people in image - though perhaps someone glanced at it & assumed there must be

- Ann

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.