Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alamy Forum guidelines and announcements
    • Forum guidelines
    • Announcements
  • Alamy discussion and community support
    • Introductions
    • Portfolio critique
    • Community support: ask the forum
    • Stock photography discussion and contributor experience
    • Alamy Quality Control and technical talk
    • Let's talk about pics
  • Suggestions and ideas
    • Alamy
    • The Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Alamy URL


Images


Joined Alamy

Found 4 results

  1. I'll explain this entire problem. So after two failed test submissions and 20 wasted days, I finally managed to get 3 images past QC. I filled in the keywords so they showed up on the image manager as on sale, but when I go to My Alamy and its sales graph, my 3 images are indicated as not on sale. When I search up the keywords to my own images in the search bar, they don't show up at all. Then why are they labelled as "on sale" in the image manager with an orange bar next to each one. WHEN will they be up for sale?! I am at the end of my rope here! I have tried my best to get past every single mistake I made to get past QC only to be tripped up at the last hurdle by what appears to be a flaw with the website itself... The reason I decided to get away from 123RF was that its website design was so dysfunctional and outdated that I was unable to upload images AT ALL, now Alamy seems to be messing up too?? For context, the last time I checked whether my images were showing up in the search bar it was about an hour or two after my test submission was accepted, and I have only 1 star out of 3 on my QC ranking, which may have done something to my images' visibility? I'm not sure.
  2. Hello, Yesterday I key worded 5 image so that they would be on the site today. But when i went to look for them in "manage my images" it said no images ready. But there were 5 image left in the "ready" section and none on alamy. Is this just slow site upload? or is it a glitch? Any advice would be appreciated. Thanks, Jacob Y.
  3. Can you guys see my image? DPD00T I see only blank stripe, no image at all... But when I click on the stripe I can see large zoom as usual. Some display error? Anyone else?
  4. I have an image that had all areas filled out for over a year, but now keeps losing the "Number of People" info. When I first noticed it showing up as "Needs More Info" I checked it in Manage Images, and noticed the Number of People was missing, so I selected "0" and saved it, and when I checked a minute later, it didn't have the number of people selected, so I selected and saved "0" again. But it's still showing as missing info. (CXC5B2 - taken, with permission, when the public carousel was not open) Anyone else experiencing similar glitch? If not, I'll contact MS. - Ann
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.