Jump to content

Recommended Posts

I'm sure it's because of the Bank Holiday and the person holding the reins over at the Alamy barn has maybe nodded off after a lunchtime cider, but I'm finding that the files I've uploaded via Reportage this afternoon aren't all appearing in Not Ready.

 

I sent 88 and only 51 appeared after 30 mins, then slowly 78 but not the full 88. Yet. 

 

As I said, I'm sure it will update ok either a bit later or in the morning. In the meantime I'll learn the fine art of patience.

 

(Grrr .!)

 

Rgds,

Richard.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm...were you reporting on Topless Day yesterday? Everyone was probably coming by to have a closer look...slooooowing things down. LOL

 

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE

 

12+ hours afterwards and all are now present.

 

Strange behaviour from the servers not seen before!

 

Richard. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ucky you :)

I seem to be stuck in the "Processing - average wait time 24 hours" queue :unsure:

 

Cheers,

Philippe

 

We uploaded a batch of 90 yesterday and it went from 23 > 24. I've double-checked files this end and there's no data corruption on any of them, plus the uploader reported all 90 received with zero fails. I think there's still some problems with the uploader. Never had this many 'processing 24' delays in many years of uploading here.

 

J

 

*Update*: Just noticed our batch has now gone to 'Awaiting QC'.

Edited by incamerastock

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE

 

12+ hours afterwards and all are now present.

 

Strange behaviour from the servers not seen before!

 

Richard. 

Same thing happened with me. All now present and accounted for. I'd not seen this happen before either.

Best

Richard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lucky you :)

I seem to be stuck in the "Processing - average wait time 24 hours" queue :unsure:

 

Cheers,

Philippe

 

Likewise.  I haven't had that before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

ucky you :)

I seem to be stuck in the "Processing - average wait time 24 hours" queue :unsure:

 

Cheers,

Philippe

 

We uploaded a batch of 90 yesterday and it went from 23 > 24. I've double-checked files this end and there's no data corruption on any of them, plus the uploader reported all 90 received with zero fails. I think there's still some problems with the uploader. Never had this many 'processing 24' delays in many years of uploading here.

 

J

We too have the same problem with uploads yesterday.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to reiterate, I uploaded via Reportage yesterday and usually they appear as Not Ready within minutes. 

 

This doesn't explain the delays though. I wonder if the potentially more urgent News uploader was problem-free?

 

Rgds,

Richard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uploaded 50 this morning and went "Awaiting QC" after 20 minutes, seems normal for me.

 

Regards

Craig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.