Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
rickygui

problem with Portfolio page

Question

For weeks and weeks i can't seem to update the header image in my portfolio. It takes forever to load and nothing happen at all. How do i go about it? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
16 hours ago, NYCat said:

It doesn't want to work with Safari. I did mine with Firefox.

 

Paulette

 

7 hours ago, sb photos said:

I had the same issue with the header image and Safari. I remember earlier posts re this problem, so used Chrome, all is well now.

Thanks for the helpful tip, it worked with Chrome. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It doesn't want to work with Safari. I did mine with Firefox.

 

Paulette

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had the same issue with the header image and Safari. I remember earlier posts re this problem, so used Chrome, all is well now.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.