Jump to content

Approved photos not loading


Recommended Posts

Couple of my photos uploaded just fine. They were just approved; however, no matter how many times I try to refresh the app, nothing happens- the area is gray and has a $ sign in the middle. Is there an error? Do I delete and try again? Are they visible to people searching? 

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Ania said:

Couple of my photos uploaded just fine. They were just approved; however, no matter how many times I try to refresh the app, nothing happens- the area is gray and has a $ sign in the middle. Is there an error? Do I delete and try again? Are they visible to people searching? 

 

Ania - is this an upload via Stockimo ? (you mention an 'app' and the description seem to fit a problem with Stockimo - though of course I could be wrong).

Anyway, if so, best to email Shaun on support@stockimo.com

 

I think the Stockimo team are quite a small team and can take quite a long time to answer emails, but they will eventually.

I hope things are soon sorted for you.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.