Jump to content

Recommended Posts

I've just uploaded a smallish batch. At the end, the web uploader showed "36 of 35 images uploaded". Had to look twice and, after a few head scratches as to where the mysterious extra image may have come from, decided to press finish upload anyway. AIM now shows 35 in QC (there were always just 35) but thought I'd mention it in case it's a tech glitch that causes any issues.

 

In other news - Merry Christmas everyone, have a lovely weekend!

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, gvallee said:

Same thing happened to me Sally. You're not alone, you didn't hallucinate.

 

Happy Xmas too!

 

Gen

:ph34r: I'm Chris, so if there's a Sally also, then I'm definitely not alone, Gen, but I may be hallucinating after all. :D :D  Happy Christmas!!

 

PS. fotoDogue - I reckon images dated 18th January were more likely to be an export glitch or someone accidentally changing their in-camera info. 

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, fotoDogue said:

I noticed some images in the Live News feed dated January 18th 2018  but they seem to have been fixed now.

Presumably sent in by new Alamy contributor Doctor Who?

:D

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.