Jump to content

Recommended Posts

Taking my customary look at Alamy measures first thing in the morning - and it appears to have gone berserk! The reports are all over the place and bear no resemblance to previous data. Both current and previous information provided no appears to be incorrect. I take it that this is not just me seeing this?! 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

It would indeed seem that Measures is broken today. I can see figures for just one of my pseudos, though the figures for that one pseudo do look correct. 

Edited by Joseph Clemson
correction of grammar
Link to post
Share on other sites

I just looked at my Alamy Measures and was stunned to see that almost all of my contributions to Alamy had disappeared. I have been a contributor since Feb. 4, 2008 and have uploaded 4,145 photographs to Alamy. Almost all of them had disappeared from Alamy Measures!!!!! Moreover, in the last two months, Alamy has only made one sale for me -- for a gross amount of $19.99. What's going on????????

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, vpics said:

It was fine 30 mins ago and had already been updated for the day.

while you say that, I had it once that during the update the figures looked garbled. 

Link to post
Share on other sites

Yes, it looks broken. No data collected for last year and CTR flatlined.p2622845604-3.jpg

EDIT: I'm not being pretentious with the watermark BTW, it is added automatically on my site when I upload there.

Edited by mickfly
Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, losdemas said:

Taking my customary look at Alamy measures first thing in the morning - and it appears to have gone berserk! The reports are all over the place and bear no resemblance to previous data. Both current and previous information provided no appears to be incorrect. I take it that this is not just me seeing this?! 

 

 

Same here, everything’s at zero. Bit of a shock - glad to see this thread and its not just me. Hope Alamy have a backup strategy.

Link to post
Share on other sites

I just get the 'why don't I have any data' cream coloured square, although it says 'Last Updated on : 14 Nov 2017 06:40 GMT'

 

John.

Link to post
Share on other sites

I don't think it's been working properly recently.

 

I check every day and yesterday I had 2 zooms in my total column that hadn't been reported before, so I don't know what the search terms were.

 

John.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.