Jump to content

Recommended Posts

Today I have repeatedly had to sign in to post during the same ession. Even when I am showing as logged in on the top bar or have just posted.

 

Anyone else? Or is Alamy trying to tell me something ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

just some standard IT questions, please do not kill me for this if you already thought about that; 

- Did you try to flush/delete the internet cache, cokies, forms and passwords stored with the browser you use. 

- How about when you use a different browser, same thing happens? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 minutes ago, hdh said:

just some standard IT questions, please do not kill me for this if you already thought about that; 

- Did you try to flush/delete the internet cache, cokies, forms and passwords stored with the browser you use. 

- How about when you use a different browser, same thing happens? 

 

 

 

My browser (Firefox) is set to clear cookies and browsing history between sessions. I was asked to sign in several times during a single discussion forum session, even when demonstrably signed in. That was first thing this morning but it has been ok since I got back at lunchtime.

 

Frankly I am not concerned or interested enough to go testing other browsers. If I can't access Alamy I will do other things for a while, even for a week or two :0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's been months rather than weeks now. The only way I can get in is if I clear cookies everyday. That means I have to go through about a dozen or more captchas at other websites JUST because Alamy can't be bothered to correct their problem. Not very professional.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Duncan_Andison said:

It's been months rather than weeks now. The only way I can get in is if I clear cookies everyday. That means I have to go through about a dozen or more captchas at other websites JUST because Alamy can't be bothered to correct their problem. Not very professional.

 

Agreed, but my problem was not Captcha. The forum wass not recognising that I was actually logged in, and had been for an hour.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Martin

 

Yes I agree its a pain you can't log in on well at least I can't log in on iOS devices so when out of the office I'm ALAMY BLIND .

 

 

Please sort it out Alamy 

 

Regards 

 

Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.