Jump to content
Duncan_Andison

Anyone else unable to login to Alamy Homepage

Recommended Posts

It seems they've added a new verification system...... that's not working! Just goes round and round and round asking the same questions but never logs you in!

I swear down, if I have to click on another box with a sign or a vehicle I think I'll........ go for a pint :-)

Edit

Ok, it seems to be an issue logging in with Safari, Firefox works ok. Definitely some compatibility issues that need to be address by the web developing team.

Edited by Duncan_Andison

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that this problem is unique to certain users. I have never had a VISUAL recaptcha at all. Do any Alamy contributors with these issues have third party cookies blocked? Are you using private browsing? Try safe mode in your browser as a first step. Lots of posts about this in the Mozilla forums. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, losdemas said:

I think that this problem is unique to certain users. I have never had a VISUAL recaptcha at all. Do any Alamy contributors with these issues have third party cookies blocked? Are you using private browsing? Try safe mode in your browser as a first step. Lots of posts about this in the Mozilla forums. 

The only thing I have running is an Ad blocker but, that's not new and this just started to happen this afternoon and had been working ok this morning and prev days etc. 

Just Safari that's affected at the moment, FireFox seemed to be working ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems here. I appear to be permanently logged in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes since a few days cannot login (with safari) so I gave it a try with Firefox and Google Chrome just now and it worked (a captcha window popped up once)

I think it's a browser issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's getting worse every day...

 

PC at home: can't loggin

PC at home private browsing: ok

 

at work, same setup: ok

 

iPhone: sometimes not, sometimes I have to Captcha 10 times... And sometimes not???

 

please Alamy, fix this!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"please Alamy, fix this!"

I second that.... Away from my PC on travels.

iphone - loops round and round.  Given up even trying.

ipad - sometimes works, mostly not.

Thanfully my Macbook seems unaffected so far with no Captcha pop ups at all. (now I've done it...)

I've tried all the clearing history and web data.....still the same

:(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.