Jump to content

Recommended Posts

I've done three uploads under the new MI.

The first two immediately showed the upload was received, processing, then in QC.

 

The third, only 7 images, uploaded yesterday can't be seen anywhere.

 

I'm wondering if I should upload them again.

Betty

Link to post
Share on other sites

Uploaded them again, and they took. The first time, I tried the drag and drop method which I'd not done before. Although the images did go through the upload process, then disappeared into the nether.

Link to post
Share on other sites

Pleased it worked for you the second time Betty.

 

I still select images for upload the old way. not tried drag and drop.

 

Allan

Link to post
Share on other sites

Pleased it worked for you the second time Betty.

 

I still select images for upload the old way. not tried drag and drop.

 

Allan

I won't do it again, Allan! :D. You are the smart one. :)
Link to post
Share on other sites

 

Pleased it worked for you the second time Betty.

 

I still select images for upload the old way. not tried drag and drop.

 

Allan

I won't do it again, Allan! :D. You are the smart one. :)

 

 

 

Aww! Gosh! Gee! Thanks. :wub:

 

Allan

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.