Jump to content
Sign in to follow this  
BobPhoto

Can not upload

Recommended Posts

Hi,

Since I have got the new MI, I can not uplaod images, neither via the website nor via FTP. Didn't changed the way I process my images. Anybody has the same issue?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't tried FTP, but whilst processing my normal uploads it looks like the page is hanging/frozen.
Leave it be and it will finish at it's own pace, well, t least that's what it did for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your answer. I tried again now with just one photo, it start to upload for about a minute and then stop and display an error message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I uploaded some images a couple of days ago via the web upload.

 

Yes it did seem to stick and was very slow but it got there in the end.

 

Uploading via the web in the old MI was very fast for me. ANOTHER REASON to return to the previous MI.

 

Allan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.