Jump to content
Sign in to follow this  
RedSnapper

Fuji XT2 with Metabones Speed Booster Ultra

Recommended Posts

Anyone here using a Fuji XT2 with the Metabones adaptor for Nikon lenses? I can't for the life of me get the camera's shutter to fire when i have this combination on the body. Works fine on my XPro1.....have i missed a setting on the camera? I can't seem to find one that lets the shutter fire when the body doesnt sense a lens is connected...

 

km

Share this post


Link to post
Share on other sites

don't worry...found it....

deep in the menu system

'shoot without lens' > on

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was just going to ask you about that, glad you found it. I don't use adapted lenses, but I've seen the question enough on the Fujix forum to be familiar with the answer.

 

Funny how about the time you ask for help, you solve it yourself. Can't tell you how many times that has happened to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.