Jump to content
Sign in to follow this  
Lightphase - Neil

Processing Time

Recommended Posts

Hi all, 

 

When i upload submissions via alamy online, usually it says processing for 5 mins and the goes to awaiting qc.  Yesterday however it has been stuck on processing for 15 hours. Do you think there is an upload fault or can it take a while. Its only a small batch of 40 images.

 

Neil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably a file corrupted during upload.

I have had a batch stuck in processing since Thursday, waiting now for a reply from member services.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Add me to the list.

One batch end of last week and another yesterday appear to have disappeared into the ether.

Have emailed Alamy....await reply.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used the method (was this from Geoff?) of uploading one image early afternoon to start the process, then a couple of hours later uploading a modest batch.

The idea is they are supposed to go through together. Both uploads with same date. The single image had passed this morning, the 17-18 image batch was still processing. It now is awaiting QC.

I guess anchoring a place in line doesn't always work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slightly off topic. I uploaded a small batch of 6 images late Monday and today I see that I have only 4 images awaiting QC.

 

I have checked all the images and they were OK to upload, so where have 2 of them gone?

 

Allan

 

EDIT: to change uploaded Friday to Monday.  Dohh!  Don't know what day of the week it is now. :wacko:

Edited by Allan Bell

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slightly off topic. I uploaded a small batch of 6 images late friday and today I see that I have only 4 images awaiting QC.

 

I have checked all the images and they were OK to upload, so where have 2 of them gone?

 

Allan

 

 

Possibly they are having a few problems? The batch I uploaded Wednesday night are still stuck in processing and two emails to ms have resulted in no response other than the confirmation they have been received so guess they are busy looking into it. Other batches uploaded since then have gone through quickly as usual.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Slightly off topic. I uploaded a small batch of 6 images late friday and today I see that I have only 4 images awaiting QC.

 

I have checked all the images and they were OK to upload, so where have 2 of them gone?

 

Allan

 

 

Possibly they are having a few problems? The batch I uploaded Wednesday night are still stuck in processing and two emails to ms have resulted in no response other than the confirmation they have been received so guess they are busy looking into it. Other batches uploaded since then have gone through quickly as usual.....

 

 

 

Thanks Martyn.

 

Allan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many thanks for all your replies, Exactly 24 hours after it went processing, it went to awaiting qc, which has just cleared now after a couple of hours. I had wondered if it was due to me submitting a large batch of images to the news feed. But as i understand it these two systems are not linked.

 

Neil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.