Jump to content
Sign in to follow this  
Kris

Search.... is it working or just down at the moment?

Recommended Posts

I have tried to do a search of my own images this morning to adjust keywords.

 

When entered details it returned as - Sorry, no images were found for 'kris legg'

 

Is there a glitch, is the system down?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried to do a search of my own images this morning to adjust keywords.

 

When entered details it returned as - Sorry, no images were found for 'kris legg'

 

Is there a glitch, is the system down?

 

Pearl is right, but if you want to adjust keywording, captions and attributes it's better to go to My Alamy on the home page, open Manage Images v2.4 and select all On Sale images. Don't forget to save your changes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone aware of any changes? Using advanced search with my name it is returning same error (different name!) as above. I have tried clearing the filters, but still the same. Have tried using other photographers name as well, but same outcome. If I put a search term, as well as my name it works, but not just with contributor name - I am sure it used to work with just the name! Anyone else experiencing the same?

Thanks. Carolyn  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone aware of any changes? Using advanced search with my name it is returning same error (different name!) as above. I have tried clearing the filters, but still the same. Have tried using other photographers name as well, but same outcome. If I put a search term, as well as my name it works, but not just with contributor name - I am sure it used to work with just the name! Anyone else experiencing the same?

Thanks. Carolyn  

Just tried it here and got the same...No results with just name, but plenty with name + keyword...

Something's not right :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was working yesterday. Must be a Sunday glitch

 

Regards

Craig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, normally doing an advanced Contributor name search for "PicturesbyRob" gives me all my shots, not working at the moment

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, BUT, when you get the no results page, just type a space into the search box and search again - you get all the results for that pseudo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Phil, you're right, but a bit bizarre, looks like a glitch.

ann

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.