Jump to content
Sign in to follow this  
KWheal

upload problems

Recommended Posts

Anyone else having upload problems. I am trying to upload but not getting past 5% on the first photo

Not using FTP

kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Worked OK this morning, not using FTP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I uploaded two images about half an hour ago and they are not showing up  as  "processing"  or awaiting QC..  So I think there is some sort of problem. I did not use FTP either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still having problems. Uploaded last night between about 6 - 7 pm. First few batches sailed through but the next batch didn't appear! Left it overnight but still not showing, so uploaded again this morning but again no show!

 

 

Lynne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uploaded at 8am this morning.Seems normal now awaiting QC.

 

Regards

Craig

Share this post


Link to post
Share on other sites

I uploaded a batch of images yesterday, but they haven't yet appeared as a submission awaiting QC...

Share this post


Link to post
Share on other sites

My uploads have turned up now but are stuck at the processing stage - no doubt will change to waiting QC at some point.

 

Lynne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi and good morning to all you knowledgeable people

 

Anybody else getting problems uploading this morning, FF and Adobe flash updated yesterday and now I cannot get past 1% when trying to upload and even when I try FTP (Cyberduck) that cannot connect with Alamy's server also.

 

Regards

 

Mal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morning.....I'm experiencing difficulties too uploading to the news feed.

 

Perhaps it's the hangover after the rugby last night?  :wacko:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morning.....I'm experiencing difficulties too uploading to the news feed.

 

Perhaps it's the hangover after the rugby last night?  :wacko:

Thanks OFarrell perhaps it is connected with the server then.

 

(By the way wasn't that the game where England lost (Oh Dear)  :) )

 

Mal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems they are on the case.. Just had this from Alamy News, My query was "Upload problem?"

 

"Hi Richard,

Yes there is, our IT team are on to it as we  speak.

Thanks,

Bradley,

Alamy News Team.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems they are on the case.. Just had this from Alamy News, My query was "Upload problem?"

 

"Hi Richard,

Yes there is, our IT team are on to it as we  speak.

 

Thanks,

 

Bradley,

 

Alamy News Team.

Thanks ManWay much appreciated

 

Mal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had this:

 

"Hi Richard,

We have been told  that it may be resolved within the next half hour. If you cannot upload then neither can we from this side. I would recommend you try again shortly.

Thanks,

Bradley,

Alamy News Team."

Share this post


Link to post
Share on other sites

So that's an Alamy News problem, and it is being solved.

 

I just had a problem trying to upload 18 images to Alamy Stock, something I've never seen before: normally the images turn yellow as and after they are uploading in the upload box, but 30 mins ago the unloading images turned red and there was a cryptic warning on one (cryptic as in I don't remember what it said). I stopped and cancel the uploading and removed the image with the message.

 

Perhaps Sunday is not the best day for uploading, what with the recent changes in the overall system and just a skeleton crew on hand. I'll wait until tomorrow to give it another go. I looked at the image with the message at 100% in PS and found nothing amiss.  

 

Good luck all.

 

Edo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've made several attempts to upload 51 images to alamy stock in the past hour or so but not getting anywhere. Think I'll wait until Monday too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still not solved ...... for News anyway .... both FTP and web uploader

Share this post


Link to post
Share on other sites

I uploaded a couple of times last week, and the images got to about 90% then hung up for a minute, then finally finished.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obviously there's something strange going on in the servers. Probably some of those little tiny people who invade from time to time, 1/10th the size of a Mexican Chihuahua and up to no good. Hang-ups I don 't fret about. I have temp hang-ups in all and every part of my life. Would you like to talk about my storage system? I mean where I hang my clothes.  But the upload images turning red? That's an outer-space thing.  I'm counting on Alamy security to deal with that. 

 

:unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uploaded three batches yesterday - one has appeared on the submissions page - the other two haven't, yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Uploaded a batch at 5pm yesterday via FTP - nothing in submissions yet

 

Steven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes mine have showed up now, will be interesting to see if they get QC'ed this afternoon.

 

Steven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.