Jump to content

Recommended Posts

Anyone out there having problems with Chrome?

 

Mine keeps locking up when I do searches, only task manager seems to kill it, then it works fine for a bit, then dies again. More pronounced earlier in the day, seems to settle down after a while.

 

I'm on a PC using windows 7.

 

Anyone got any ideas? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar problem a while ago. I'm not at my PC at the moment, but I seem to recall turning off hardware or graphics acceleration somewhere in Chrome's settings fixed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Major problems with Chrome running under Win 10, apparently Google are working to sort things out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine stopped working last weekend. It just keeps crashing when I try to start it. I'm using Windows 10, but I've heard the same thing happening to other people using Windows 7 too

Share this post


Link to post
Share on other sites

Major problems with Chrome running under Win 10, apparently Google are working to sort things out.

 

For me everything is stable under Win 10 including Chrome "touch wood".

 

Regards

Craig

Edited by Craig Yates

Share this post


Link to post
Share on other sites

 - and you are sure they are not the usual "waiting for proxy" problems? They appear on different times of the day if you do not handle them.

 

https://support.google.com/chrome/answer/106010?hl=en

 

Cannot remember if I also changed another setting, though.

 

Using it on 7 and 10, touch wood. My Windows 7  HP Pro laptop is still not ready for the update apparantly -

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re-installed Chrome but it crashed again today, never had these problems with Win 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This would be handy in the 'free upgrade to win10- too good to be true?' thread. I would advocate the removal of the question mark.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re-installed Chrome but it crashed again today, never had these problems with Win 7.

 

It doesn't seem to be working to well in 7 at the moment! However it hasn't crashed quite as much today

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been having problems with Chrome in Win 7 for the last week. It hangs and doesn't complete a page load. For a while i thought it was a stalled advertising site or some hidden page beacon but I'm not convinced now. USA operations.

Edited by StanRohrer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hope I'm not speaking too soon but Chrome appears to be working fine this morning under Win 10. Have had three windows open using two screens for about 30 mins without any problems, as yet.....

 

Edit - I did speak too soon, it eventually crashed, but much better than recent performances.

Edited by Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hope I'm not speaking too soon but Chrome appears to be working fine this morning under Win 10. Have had three windows open using two screens for about 30 mins without any problems, as yet.....

 

Edit - I did speak too soon, it eventually crashed, but much better than recent performances.

 

Similar experience here today, thought it was back to normal, then crashed twice in quick succession during searches. Been mainly OK since, apart from one crash when refreshing a window (not done that before)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.