Jump to content
PatrioticAlien

Anyone else's new uploads not showing up on track submissions ?

Recommended Posts

Earlier today i uploaded a new batch, uploaded all fine - no issues. It completed i opened a new tab as i normally do, then decided to check, out of curiosity. Nothing is showing for today. 

 

I then Waited a few hours, even logged in on a new device and nothing is showing up in "Track Submissions" So i uploaded it again, assuming they must of got lost, same thing happened again.

The really interesting thing is: the reference is still 100% the same as before. However, this is a new upload;- so it should be a new reference number.

 

Is anyone else having the same issue? 

 

 

I guess the server hamster, is having a really bad week.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, latest upload doesn't show - hopefully will be corrected on Monday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just uploaded a few images this morning, in the UK, and they are showing in Track Submissions as Awaiting QC.
No explanation, maybe because it was only ten images?

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was a search engine update this morning as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happens sometimes. Just a server delay i guess. I would wait with uploading again.... it could be that they appear all twice.

 

Mirco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here! I uploaded a batch of 207 images twice! (I hop they don t appear on monday repeated...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just uploaded again, still the same  :(

Completely different batch, still showed the same upload reference number as yesterday. 

 

i'll try again tomorrow, hopefully it works tomorrow. If not i'll just contact MS. 

Edited by PatrioticAlien

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uploaded 20 about 10:00 last night via normal stock upload.  Showed up straight away and Awaiting QC within 10 minutes.  No problems for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got a problem with uploading images. I choose my JPEG to upload. There is no problem with the first one but if I try to upload more, it's impossible. There's no reaction, I can't continue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had an email to say that they never received the batch I sent on Saturday 18th, though the upload went correctly and was confirmed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uploaded 20 about 10:00 last night via normal stock upload.  Showed up straight away and Awaiting QC within 10 minutes.  No problems for me.

Curse you!!!!!!!!  :P

 

Just had an email to say that they never received the batch I sent on Saturday 18th, though the upload went correctly and was confirmed.

Going to try again, will post the results.

 

Give me an hour, slow country-side internet.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had an email to say that they never received the batch I sent on Saturday 18th, though the upload went correctly and was confirmed.

Same here...

 

Re-uploading in a mo...

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's done it!!! wait for it,  

 

(insert drum roll)  

 

Stuck in processing. At least it's showing. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so I uploaded the 14 that MS said they hadn't received plus another 8; total 22.

Track subs now shows 36 awaiting QC….. :rolleyes:

Looks like the 14 from yesterday did go through and have been included in the same upload I did today…Now got 14 duplicates in the queue... :angry:

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone else's uploads from today gone from "processing" to "awaiting QC" then back to "processing"? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a batch of 40 that has reverted back to 'processing'.  Hopefully it will sort tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a batch of 40 that has reverted back to 'processing'.  Hopefully it will sort tomorrow.

Mine have gone back to awaiting qc, i'm sure yours are as well. 

 

my batch i uploaded with 15  yesterday, have now turned into 52...

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I have a batch of 40 that has reverted back to 'processing'.  Hopefully it will sort tomorrow.

Mine have gone back to awaiting qc, i'm sure yours are as well. 

 

my batch i uploaded with 15  yesterday, have now turned into 52...

 

I uploaded a batch of 25 last week. Track Images reported that 46 had been uploaded. However, when they passed QC, only the original 25 I uploaded appeared - no duplicates.

 

MS said that they were aware of the problem - I had the impression they'd already fixed it but it seems not.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just uploaded my first four images. After they all completed uploading--it said 100% for each one--I clicked where it said no more to upload and then went to track my submissions. Under images it only said 3. Hmm. Now what?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just uploaded my first four images. After they all completed uploading--it said 100% for each one--I clicked where it said no more to upload and then went to track my submissions. Under images it only said 3. Hmm. Now what?

 

I've had this. When I uploaded my first 4 photos, they didn't appear in 'Track Submissions'.. so I tried again another 6 times using different browsers and even a different computer. I ended up having a submission with 28 images and QC failed it stating that I had duplicate photos. I emailed support to say explain what happened and my next 4 images were processed super fast and passed QC.

 

So I've learnt that if your submission doesn't appear in 'Track Submissions' or appears with the wrong number of photos then the thing to do is just be patient and wait for the gremlins to sort themselves out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Uploaded a batch 3 hrs ago and no sign of it yet in 'Track submissions'.

 

Ms says "This delay is caused due to the volume of images we’re processing. To avoid duplication, we suggest you to wait before trying a new upload".

 

Will see what's happened come Monday.

 

Steven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uploaded a batch 3 hrs ago and no sign of it yet in 'Track submissions'.

 

Ms says "This delay is caused due to the volume of images we’re processing. To avoid duplication, we suggest you to wait before trying a new upload".

 

Will see what's happened come Monday.

Oh dear, i thought this issue stopped.

 

I think i'm going to wait this out, then upload my next batch soon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

 

Uploaded a batch 3 hrs ago and no sign of it yet in 'Track submissions'.

Ms says "This delay is caused due to the volume of images we’re processing. To avoid duplication, we suggest you to wait before trying a new upload".

Will see what's happened come Monday.

 

Oh dear, i thought this issue stopped.

 

I think i'm going to wait this out, then upload my next batch soon.

Awaiting QC this morning so just a temporary hiccup.

 

Steven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.