Jump to content

Recommended Posts

Started upload 6 images at 5.00pm.

 

Noted each image hung at 4-6% for around 1 minute before moving on to complete in reasonable time.

 

Finished upload at 5.09pm.

 

Images still "Processing" at 5.16pm.

 

Must be volume of uploads?

 

Allan

Link to post
Share on other sites

I had this problem yesterday and all of today myself after updating Adobe Flash from version 15 to 16, it took me 45 minutes to upload 13 images where it should have taken about 15 to 20 seconds, just an hour ago I done a 'system restore' back before updating Flash and I tried 4 images and they went through in record time. about 6 seconds.

 

(I am using Firefox version 36 on a PC)

 

Hope this helps some or all of you.

 

Regards

Mal

Edited by Mal Knight
Link to post
Share on other sites

Mmmm. Just trying to upload 11 images. First went on 5th attempt (stopping at 6% on the first 4), next 3 failed to upload (again stuck at between 5 and 7% on each try). On the fifth image now and first attempt failed....

 

Update: Well after the fifth image eventually failed I cancelled the upload and rebooted my computer. I did this to make sure nothing was hogging the bandwidth, even though I wasn't aware anything was running that would do that. Whether that actually helped or not I'm not sure but when I retried the upload the remainder went through OK.

Edited by Carl Skepper
Link to post
Share on other sites

Tried 3 times this p.m (2nd March 15:30 GMT) each one failed. I'll leave it for a couple of hours & see what happens. Fortunately they're stock images not news.

 

Update at 16:50 4th time lucky. It looks suspiciously like a congestion problem somewhere.

Edited by Russell
Link to post
Share on other sites

I uploaded a batch today (Mar. 2nd) and it crashed about one-third of the way through. Uploaded the rest this evening with no problems. First time this has happened in a long while. Could have been a traffic jam problem earlier today, I suppose.

Link to post
Share on other sites

Now I am having a problem. It gets stuck at 5 per cent of the first image. I've tried pausing the upload and I've tried restarting my Mac. No luck.

 

Paulette

Link to post
Share on other sites

Thank you. Now I will stop blaming myself and just wait until later. Maybe I'll notify member services.

 

Paulette

Link to post
Share on other sites

I have been having a major problem uploading for some weeks now using Firefox - since the latest upgrade to Flash.

It might upload one or two images and then freezes midway. After a while it shows a Flash has crashed sort of dialog box.

 

I get round it by using Chrome instead for uploads - which seems to have no such problems.  I'm hoping sooner or later a new flash update will solve the issue.

 

 

Firefox v36.0

Flash v 16.0.0.305

Windows 7

 

 

Carol

Edited by Carol Carpenter
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.