Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

I started an upload this evening and then went out for an hour or two.  I came back and the process seemed to be stuck on the 10th photo of 75.  I tried pausing and restarting the process, but the "thermometer" goes up to 4% or 5% on a smaller file and then hangs.  Anyone else having a problem uploading tonight?  Should I just try again tomorrow?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind.  I just posted this and the process which was running in another window just started up again and seems to be running normally.  Something cleared on its own I guess.

 

But only for one file.  Stuck again.

Edited by IkonographyCollection

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had the opposite problem (well, sort of) - left it alone to upload 57 images, but when I check track submissions, there are 112 awaiting QC!!  (Haven't uploaded any other batches.).  All I can think is that when I first tried to load the images from the relevant folder, my computer seemed to freee, so I started the process again.  Seems the first batch must have uploaded after all have now uploaded duplicates of most images.  Darn it - twice as many opportunities to fail QC ; )

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried to upload twice/three times in the last two days and had to abandon as it seemed to stick interminably on the first file.

 

Allan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.