Jump to content
Sign in to follow this  
Paul Mayall

Sony RX100: cannot see thumbnails ( HELP ).

Recommended Posts

I have just just uploaded the latest Windows Codec Pack after a new install, and i cannot see the images in my Sony RX100 thumbnails,  all is OK with my Canon thumbnails.

 

Can anybody offer a fix?

 

Many thanks,

 

Paul.

Edited by Paul Mayall

Share this post


Link to post
Share on other sites

What's a "Windows Codec Pack"? Never heard of it. Is it better than Windex? B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

John, it is a Microsoft program that allows raw thumbnails to be viewed in Windows.

 

I have had it for more than a year,  it always worked a treat until i uploaded their latest version.

 

Paul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think there is a link somewhere on the Sony RX100 web pages.  I'm sure I had to do that to view RAW thumbnails from my RX100 but it was some time back.

 

If I can remember or find the link, I will post it up unless someone else beats me to it.

 

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK Folk's all sorted, couple hours of messing around with updates  etc, happy now :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.