Jump to content

Recommended Posts

I'm using Chrome on a Windows 7 64 bit PC and it looks OK to me. It shows a blank sheet apart from the header on opening with the statement period set to 1 month (because I've had no sales in Feb), but displays sales from January when I set the statement period to two months. So it all seems to be working normally.

 

Assuming you know you have got sales this month, the only suggestions I have revolve around trying a different computer if you have access to one. Other than that my instinct is to think there may be a minor corruption in the Alamy database, in which case contacting MS is the way ahead.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Have you tried 'Net revenue' to see if that's working? - you may find that you have so many sales it has overloaded the system.

 

Could be that! Just upload some images and that worked fine (uses Java plug in?)

 

Summary of Images Sold looks like this

 

Photographers%20in%20York.jpg

 

They show in Net revenue when I change to date invoiced

Edited by York Photographer
Link to post
Share on other sites

 

Have you tried 'Net revenue' to see if that's working? - you may find that you have so many sales it has overloaded the system.

 

Could be that! Just upload some images and that worked fine (uses Java plug in?)

 

Summary of Images Sold looks like this

 

Photographers%20in%20York.jpg

 

They show in Net revenue when I change to date invoiced

 

try a different browser

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.