Jump to content

Recommended Posts

Hi,

 

I'm trying to finish captioning and keywording some images that just passed QC. When I click on the Manage Images link, it takes me to a screen that says two things: Continue to use the old version and Take me to the new version. When I click on Continue to use the old version, it takes me back to My Account page. When I click on the Take me to the new version button, it takes me to a screen that says Loading then Initializing and then it gets stuck. Is anyone having success getting to the Managing Images section? I've tried with two different browsers.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

It is a bit variable with all my browsers. Sometimes I resort to having FF and chrome open and using the one which works at the time. No idea what the problem is. There's no problem on my ancient laptop though.

Link to post
Share on other sites

Thanks all. I can't get it to work - I'm on a Mac (OSX 10.4.11) and can't get the Manage Images page to load on Firefox or Safari. I don't have IE.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Remember the manage images is a Adobe Flash application/site so you need to have that installed as a plugin and usually the latest version.

 

Not sure if mobile devices can run flash, iOS devices can't (thank god).

 

Dave

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.