Jump to content
  • 0
awp

Alamy website

Question

Website was down all day yesterday 18th August and today I can't get my contributer dashboard up - all the links keep geing back the Alamy front page.

 

Assume it's not just me - any updates on when this will be sorted?

 

thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

It’s the same for everyone, you just have to be patient I’m afraid. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thanks - at least I know it's not just me!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi Awp,

 

There was a major power outage in London yesterday which affected all areas of our website. Out IT team has been working through the night to fix this. Whilst our website is now back up and running, there are still some areas of the site that are not back to full recovery. We will keep you all updated on the issue. 

 

Thanks,

Alamy 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)

Today I have no problems with the dashboard and subsequent links  - and I tried early - around 8 am - which will 7 on your lazy side one hour later.

Edited by Niels Quist

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
58 minutes ago, awp said:

Website was down all day yesterday 18th August and today I can't get my contributer dashboard up - all the links keep geing back the Alamy front page.

 

Assume it's not just me - any updates on when this will be sorted?

 

thanks.

 

You have to clear caches of your browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Bingo! Thanks, Serge.

 

I deleted the history in Safari for the past two days and that allows me to open my Dashboard. Things are still not 100% though. 

 

Edo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks - clearing browser caches did it for me too.  I'd never had thought of that.

 

John

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Zero communication from Alamy is poor, not a single email to explain. Must have lost £75K in sales!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hello

for me dashboard not working at all....hope it's fixed soon

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

And I agree with Paul, alamy, even if small crue these days to send a global mail to let us know what is happening, would have been nice

... maybe next time will do better

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 minutes ago, FRP said:

hello

for me dashboard not working at all....hope it's fixed soon

thanks

 

Again: emptying your cache will probably solve this.

 

wim

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
57 minutes ago, FRP said:

And I agree with Paul, alamy, even if small crue these days to send a global mail to let us know what is happening, would have been nice

... maybe next time will do better

 

Alamy's mail may be tied to the same server as the website.  My guess is that they would have done a global to all contributors and buyers, if they could have.  Instead, they communicated trough Twitter and Facebook (and maybe other ways that I am not aware of).

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Michael Ventura said:

 

Alamy's mail may be tied to the same server as the website.  My guess is that they would have done a global to all contributors and buyers, if they could have.  Instead, they communicated trough Twitter and Facebook (and maybe other ways that I am not aware of).

 

+1

 

Allan

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
10 hours ago, Alamy said:

Hi Awp,

 

There was a major power outage in London yesterday which affected all areas of our website. Out IT team has been working through the night to fix this. Whilst our website is now back up and running, there are still some areas of the site that are not back to full recovery. We will keep you all updated on the issue. 

 

Thanks,

Alamy 

I hope everything was backed up because I don't want to have to re-upload files that had already been approved recently.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Clearing my cache worked.  There was news about this on the website yesterday after Alamy had a partial restoration, though not the hint to clear caches. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, MizBrown said:

Clearing my cache worked.  There was news about this on the website yesterday after Alamy had a partial restoration, though not the hint to clear caches. 

That was one of the first things I tried when I noticed the problem.
Did not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My dashboard is up to date (20th August), but my 'your images' was last updated on the 17th August at 09:45.

 

I presume they have had more pressing things to attend to than updating views and zooms....

 

John.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
10 hours ago, Stokie said:

My dashboard is up to date (20th August), but my 'your images' was last updated on the 17th August at 09:45.

 

I presume they have had more pressing things to attend to than updating views and zooms....

 

John.

 Same here and for everyone, I guess.

I've just noticed I can't send attached files through Gmail and when I "asked Google",

I found that it's a major issue and there're discussions everywhere. ..

Could it be related to the recent events on the Internet causing problems to numerous websites?

Just wondering.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)
2 minutes ago, Ognyan Yosifov said:

 Same here and for everyone, I guess.

I've just noticed I can't send attached files through Gmail and when I "asked Google",

I found that it's a major issue and there're discussions everywhere. ..

Could it be related to the recent events on the Internet causing problems to numerous websites?

Just wondering.

Yes, the update will be the same for everyone.

 

John.

Edited by Stokie

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I still have not dashboard!!! and it's friday!!!😫

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 minutes ago, FRP said:

I still have not dashboard!!! and it's friday!!!😫

 


it’s there, you just need to clear your history and cache and then re-login.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I finally got my dashboard back. I will try to upload some images today. Hopefully they have that part of the system fixed as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Managed to upload 20 images. Now the question is how long the review will take. Normally it took about 2 to 5 days. Hopefully it won't be much longer than that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well, over a week and still NO DASHBOARD working!!!!! impossible to do anything

what is going on???

any returns?

thanks

f

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)
13 minutes ago, FRP said:

Well, over a week and still NO DASHBOARD working!!!!! impossible to do anything

what is going on???

any returns?

thanks

f

 

You have been told at least THREE times by different patient contributors to clear your cache. Plus Alamy on the technical Thread.  Have you done it  ???

 

Edited by gvallee
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.