Jump to content
Sign in to follow this  
rickygui

Tyipe in location under Optional

Recommended Posts

many times when i type in the address, the entire underscore line disappear. then need to refresh and type again or go back to Mandatory then go back Optional then the line appear again to type in the address. can this problem be fix by Alamy? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, rickygui said:

many times when i type in the address, the entire underscore line disappear. then need to refresh and type again or go back to Mandatory then go back Optional then the line appear again to type in the address. can this problem be fix by Alamy? 

 

After the underscore disappears if you click again it magically reappears.

 

Allan

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Allan Bell said:

 

After the underscore disappears if you click again it magically reappears.

 

Allan

 

 

No it doesn't happen for me, had tried many times. ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.