Jump to content

Recommended Posts

Anybody else having trouble with measures "your images" not working AOA also very hit and miss with working.

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here too.  Both Your Images and All of Alamy show a message "Sending request to facebook"  What?

Then nothing while waiting for alamy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not working for me, either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I tried to check my zooms and it hung. And I tried to bring up an image (butterfly) sold and got somebody else’s image of two men. 

Edited by Betty LaRue

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to be broken atm

 

Kumar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problems here, likewise. Generally just never resolves. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

What I'd like to know is why a request is being sent to facebook when I want to look at my views and zooms on Alamy.

What with all the privacy concerns about FB lately, I have to wonder about this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, Measures is broken. Again. Now wait for the promise to fix it if our share is cut to 30%...

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, broken here too. (Chrome on Mac OS High Sierra).

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

According to the graphic that appears when I try to look they're using a spanner to attempt repairs. That could be where they're going wrong

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have just checked zooms and it's finally working again .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, it's working for me now.  I still wonder what Facebook has to do with customer search activity.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be sorted now apart for math being wrong for the views figure between yesterday and today but hey ho at least its not sending me of to facebook.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.