Jump to content
Starsphinx

Is the forum behaving oddly for anyone else?

Recommended Posts

This forum is now almost unusable for me.  It jumps all over the place in time.  Its the whether or not I am using my desk top or iPad.  I hope it can get corrected soon.

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Signing in from the "forums" summary page seems to work. But the "unread content" system is bust.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I posted something and was hoping for help/answers but my post isn't even showing up :( I sent Alamy an email, hopefully it will get repaired soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, Gina Kelly said:

Yes, I posted something and was hoping for help/answers but my post isn't even showing up :( I sent Alamy an email, hopefully it will get repaired soon.

Sign out, go to the forum and sign in again.

If you get back in, here are your answers.

8 minutes ago, Harry Harrison said:

...interesting posts by the way, hadn't seen them.

 

13 minutes ago, Harry Harrison said:

You could try doing a wide-ranging general search that you think might include some of that photographer's images, the country perhaps. Then enter the name of the photographer in the advanced search 'Contributor name' box. If this yields results then click on an image and click on the name of the photographer to see all his/her images.

 

 

 

 

Edited by spacecadet
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem I had was with the last edit disappearing after re-opening a thread for a further addition.

 

I have moved to making fewer edits, hoping that Chrome doesn't crash before saving. Don't know if that has made a difference, or a genuine fix has been applied, but, fingers crossed, this bug appears to have gone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, spacecadet said:

Signing in from the "forums" summary page seems to work. But the "unread content" system is bust.

I've found that selecting "Unread Content"  from the drop down menu at top left is more reliable than using the direct link at top right.

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 minutes ago, Phil Crean said:

I've found that selecting "Unread Content"  from the drop down menu at top left is more reliable than using the direct link at top right.

Phil

I don't seem to have one of those- just top right- could it be my page scaling?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Phil Crean said:

I've found that selecting "Unread Content"  from the drop down menu at top left is more reliable than using the direct link at top right.

Phil

 

Yes, at least for a short period - up to a quarter of an hour - as if the new post(s) need to be registered at some other server.

 

 

Edited by Niels Quist

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, spacecadet said:

I don't seem to have one of those- just top right- could it be my page scaling?

No idea<_<Sorry

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Niels Quist said:

 

Yes, at least for a short period - up to a quarter of an hour - as if the new post(s) need to be registered at some other server.

 

 

True...It's still not sorted just better than the other button...if you have it;)

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

The forum is becoming increasingly unusable. It’s not worth spending time here unless things get sorted. Updated posts just not showing.

Edited by Sally
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forum is becoming extremely frustrating to use - it has a mind of its own!  Alamy, please acknowledge there's something majorly wrong and sort it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I keep seeing threads I want to read but after I have read one the others disappear to be replaced with threads that are old and I have already read - and which are missing the last few posts I know are on them because I have read them.  It is annoying to say the least.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My post of less of an hour ago is still invisible on Ask The Forum. Shame as I really need the question about searching for ISBN/ISSN numbers answered.

 

Richard.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Richard Baker said:

My post of less of an hour ago is still invisible on Ask The Forum. Shame as I really need the question about searching for ISBN/ISSN numbers answered.

 

Richard.

 

My post re-appeared, was then answered (thanks fellas) and has disappeared again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, Richard Baker said:

 

My post re-appeared, was then answered (thanks fellas) and has disappeared again.

I rely on the email notifications to see replies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forum not working

My Alamy stats not updated since 7th Feb

Web-upload not working 

 

Oh dear, Alamy must be having some problems...

 

Luckily ftp upload seems fine and sales still seem to be appearing.

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, M.Chapman said:

Web-upload not working 

It's working for me. The forum and measures are annoying, but the important parts are working - except the value decimal point which seems to have taken a step to the left.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Avpics said:

I rely on the email notifications to see replies

 

Me too - and there are still old notifications still showing for posts already read.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm finding the board running better now.

 

Jill

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Jill Morgan said:

I'm finding the board running better now.

 

Jill

It definitely seems a bit better - threads are going properly to unread stuff now and dont seem to be changing every time I return to the board.  Just not properly showing read/unread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Starsphinx said:

It definitely seems a bit better - threads are going properly to unread stuff now and dont seem to be changing every time I return to the board.  Just not properly showing read/unread.

No it is still misbehaving, I just read some posts, refreshed, closed the page and opened it again and the posts I read are showing as unread.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Starsphinx said:

It definitely seems a bit better - threads are going properly to unread stuff now and dont seem to be changing every time I return to the board.  Just not properly showing read/unread.

 

When I saw the notification that you had quoted me, I clicked on it, it took me to this thread, but my post wasn't there, neither were the two after it.  After refreshing twice, they showed up.  It seems it behaves for awhile, then starts screwing up again.

Jill

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would say it is just about usable today - the last few days it has been worse and I gave up in disgust

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.