Jump to content

Recommended Posts

I got in 3 images in two tries, then it finally went dead.

Anybody else having this problem or is it just me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Avpics said:

Fine for me.

Rats, it is me then.

I'll have to do a highly technical operation like a reboot.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried it from my laptop. No go.

So I'm thinking it's my IP. Thanks Telus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe worth trying a different browser, I have the same problem with Firefox but all goes well when I switch to Google Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, after cleaning out the cache on both browsers (Edge & Chrome), still nada.

Later today I'm going to the library to try it there.

The other possibility is that Alamy has banned me from uploading forever:wacko: (no recent failures)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Rico said:

So, after cleaning out the cache on both browsers (Edge & Chrome), still nada.

Later today I'm going to the library to try it there.

The other possibility is that Alamy has banned me from uploading forever:wacko: (no recent failures)

Have you tried FTP? It's connecting alright here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uploaded today via Safari. No probs.

 

Allan

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, spacecadet said:

Have you tried FTP? It's connecting alright here.

Not yet. but I'll try that as a last resort.

I am not too familiar with it, but I can learn (maybe)

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Rico said:

Not yet. but I'll try that as a last resort.

I am not too familiar with it, but I can learn (maybe)

try Filezilla..pretty easy

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Rico said:

Not yet. but I'll try that as a last resort.

I am not too familiar with it, but I can learn (maybe)

 

I switched to FTP recently because the uploader has become really slow and clunky. It took me a couple of tries to get things right with Fikezilla, but now things hum along nicely. FTP is much faster. I'd recommend switching.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got two more images uploaded (one at a time) yay!  In Chrome

Off to the library... I'm not sure what's going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Latest update.

Public Wi-Fi didn't work so I downloaded the Filezilla app. It's been about 10 years since I used it with another agency, so it took me a while to get up to speed again.

Thanks to everyone here (and YouTube}

All is well in Ricoland :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Rico said:

I got two more images uploaded (one at a time) yay!  In Chrome

Off to the library... I'm not sure what's going on.

the fancy new library?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, MandyD said:

the fancy new library?

No, the one close to me in Westbrook mall

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Rico said:

No, the one close to me in Westbrook mall

Still newer...my homebase is Memorial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had trouble uploading today - several attempts to get some live news pictures loaded.(Which is frustrating when you are in competition with other photographers)   The upload just stopped on a couple of occasions.  The problem is, particularly when out on location,  to know if it is the signal, the laptop, the network or something else.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, IanDavidson said:

I have had trouble uploading today - several attempts to get some live news pictures loaded.(Which is frustrating when you are in competition with other photographers)   The upload just stopped on a couple of occasions.  The problem is, particularly when out on location,  to know if it is the signal, the laptop, the network or something else.....

For me it was the uploader. Everything else was working just fine.

Once I switched to Filezilla it was all smooth sailing. The first time you try it might seem a bit tricky but after that it's easy.

It looks like everyone here that uses FTP, uses Filezilla.

Good luck 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.