Jump to content
Sign in to follow this  
Vincent Lowe

'Multiple Values' but only one image selected

Recommended Posts

Anyone else seeing this - I've got only one image selected but the 'Do you have model releases' field is showing 'Multiple Values'.  How is that possible?  It's happened a couple of times tonight but I'm not sure why.  Not a problem as I can select yes or no (invariably the latter) as usual but I'm just curious.

 

alamy01

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been keywording etc this evening and it hasn't happened so far.  I'll keep a look out for it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not a new issue - I noticed it some time ago (months), but it never bothered me so I have not reported it anywhere.  It seems to happen if you initially have several images selected, and then deselect some so that only one is left: AIM does not seem to recognise that the others are no longer selected.  I checked that altering the entry on the remaining one would not affect those previously selected, found it did not and therefore resolved not to worry about it any further.  I am pretty sure I have seen it in relation to the number of people field and possibly also categories, but I cannot be entirely sure: it seems to be a minor bug with no practical consequences.

 

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.