Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plugin'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Alamy Forum guidelines and announcements
    • Forum guidelines
    • Announcements
  • Alamy discussion and community support
    • Introductions
    • Portfolio critique
    • Community support: ask the forum
    • Stock photography discussion and contributor experience
    • Alamy Quality Control and technical talk
    • Let's talk about pics
  • Suggestions and ideas
    • Alamy
    • The Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Alamy URL


Images


Joined Alamy

Found 4 results

  1. I have a strange problem when using Jim Keir's Alamy Lightroom bridge. I spend quite a lot of effort trying to get my metadata fully optimised (10 supertags/50 tags, and ensuring everything is filled in). The bars on each image shows full green. Not a problem. However, when I use the plugin to do a "Set Alamy Data" the discoverability bar on the left side image grid shows orange, but the discoverability bar on the right side image summary shows full green. It's only when I change the Primary or Secondary Category does it pop back to full green indicating it's optimised. Has anyone else seen this issue, and do you know of a simple solution, rather than having to reset the category on every affected image? https://www.dropbox.com/s/ootwbe8rsltyr62/Screenshot 2018-03-28 20.31.09.png?dl=0 Stephen.
  2. Hi, I have lost my lightroom catalog and with it much to the relations between my alamy uploaded photos and the store photos in my pc. I was able to restore many of them as long as they were upload with the same name they have now, and had the imp file. For the remaining ones I was trying to use the condition in the alamy plugin for lightroom to exclude file prefix and only use the original filename (ex. original file P123.orfc uploaded to alamy now has name portugal-P123.orf) but it seems I am not getting it right. Has any of you used this functionality with success? My plugin version is 1.0.6646 Thanks
  3. Anyone else using the Alamy Lightroom plug in getting a 404 error when trying to fetch data today?
  4. I have been using the Alamy Picture Manager plugin for Lightroom for a long time now and was very happy. It is a really great plugin by Jim Keirr www.lightroom-plugins.com/AlamyIndex.php and worth any cent as it makes your editing work much more productive and efficient. Unfortunately it no longer works properly. I am not sure whether this is since I last updated Lightroom or the plugin. The problem is that when I want to export, all data will be sent to Alamy with the exception of the keywords. At the same time all keywords will disappear in the plugin keywords box after export completion. I have been in touch with Jim, however the problem could not be solved yet. I think he still tries to find a solution for me. Has anyone else encountered this problem too and maybe even a solution found? I really love this plugin and hope I can get it to work again
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.