Recommended Posts

...on the news desk? Is it broken/technical issues? Totally appreciate they are stretched and also that pic sets getting send out directly to clients take priority over any sorting on the web interface, but since yesterday late afternoon/eve, nobody appears to have sorted the news feed.  as of 10.53 am/now, there are pics with headings in German, pics with watermarks left in, pics that were re-uploaded with correct heading but the previous set is still there, pics that need to be pushed together, and I don't think anything new has appeared on the feed in the last hour or so which seems strange....hmm. As I said, completely appreciate it is a lot of work and yes it's the weekend, but this doesn't really look professional and is pretty disheartening for many of those who've bothered filing. My 5p.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Less important I know but Archive submissions are stuck in processing for the last couple of days.

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, imageplotter said:

...on the news desk? Is it broken/technical issues? Totally appreciate they are stretched and also that pic sets getting send out directly to clients take priority over any sorting on the web interface, but since yesterday late afternoon/eve, nobody appears to have sorted the news feed.  as of 10.53 am/now, there are pics with headings in German, pics with watermarks left in, pics that were re-uploaded with correct heading but the previous set is still there, pics that need to be pushed together, and I don't think anything new has appeared on the feed in the last hour or so which seems strange....hmm. As I said, completely appreciate it is a lot of work and yes it's the weekend, but this doesn't really look professional and is pretty disheartening for many of those who've bothered filing. My 5p.

 

That's unforgivable!  There was an ad for a job on the Alamy news team a few months ago, maybe the new employee is covering it today and something has gone wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably a technical issue.  I have a normal (not news) submission which is still “processing” rather than awaiting QC some 18 hours or more after upload.  I am sure they will sort it out on Monday!

 

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Last weekend there were some technical issues.

After uploading through the FTP my batch wasn;t yet appearing in the feed an hour or so later after I checked in to my hotel.

So I popped off an email asking whether I should reupload and recieved the answer, yes please.

Maybe the gremlins are still playing up.

There is also the new news ftp address which may be causing some glitches.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm...I think someone overslept. ;) It was specifically the public news interface I was talking about, and shortly afterwards, some of the above were rectified. As I said, I know and appreciate they put more emphasis on actually sending out news images to potential clients, and in such a competitive environment few pic editors are likely to browse the web interface.

 

But still - it's a public site, it can be seen by everyone and as such it is a store front (of which, incidentally, I had to identify quite a few to get into the forum just now... they're after me, I'm sure...there's a knock on the door now...help!) Hence the store front should be kept tidy, imho, if you want to be a John Lewis, rather than a Poundland. Looks a lot better this morning, though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/12/2018 at 06:18, Graham said:

Probably a technical issue.  I have a normal (not news) submission which is still “processing” rather than awaiting QC some 18 hours or more after upload.  I am sure they will sort it out on Monday!

 

Graham

Hi there, I have had images in "Processing" status since Sunday night (Australia time) and Its now Tuesday morning and nothing has changed. I have emailed them so will be patient and wait for a response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Search engine database doesn't seem to have updated for a couple of days now.

New images which I tagged on Sunday are still not appearing in  search results, nor are changes made to tags on older images.:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everyone

 

We are not fully staffed on the news feed over the weekends, and they also start a little bit later than normal. Normally this is not an issue, but because of the Olympics, working through the feed took a bit longer than normal this weekend.  If any of you are experiencing issues with upload and processing, we would recommend to drop an email to news@alamy.com to notify them. 

 

Thanks

Alamy

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now