Martin P Wilson

Problems with Measures again?

Recommended Posts

I can see the first page of Measures but as soon as I select Yesterday or any date range I get a Microsoft Forefront screen with a host not available message. I got to yesterday when it had first updated but not to any date range since.

 

Anybody else?

Share this post


Link to post
Share on other sites

So it is not just me. I tried to post this and it just sat there with the wheels spinning. I think Alamy may be having IT infrastructure issues, at least on the contributor side, as well as Upload and Measures the forums have also been slow for a few weeks and not always refreshed the page after a post or edit.

Edited by Martin P Wilson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually for the last few minutes the "Manage my images" screen has been playing up as well so it may be a generalised glitch rather than just Measures - they will probably sort it out in another few minutes.

 

Kumar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually for the last few minutes the "Manage my images" screen has been playing up as well so it may be a generalised glitch rather than just Measures - they will probably sort it out in another few minutes.

 

Kumar

 

Interesting my overnight ready images including a few I worked on this morning I have been made live in last hour.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be working fine now. 2 new zooms from yesterday and 4 added from previous searches? It looks like the system is till playing catch up.

 

Regards

Craig

Share this post


Link to post
Share on other sites

More appearing for October now (8th specifically).  Though I'm not too sure about how correct they are - the same three images zoomed twice each for the same search term with exactly the same number of overall views for each search.  Mmmm...could be, I s'pose, but unlikely?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.